VAZEN & BLOEMPOTTEN

Welkom in de verfijnde wereld van Mashups by Kim, waar de categorie Vazen een eerbetoon is aan de kunst van bloemstukken en decoratieve elegantie.

Kim presenteert met trots een exquise verzameling vazen, met speciale aandacht voor de tijdloze ontwerpen van Leeff en de eigentijdse flair van Gusta.


Ontdek de betovering van Leeff, waar elke vaas een verhaal vertelt met zijn unieke vormen en tijdloze esthetiek. Deze vazen zijn niet slechts houders voor bloemen; ze zijn kunstwerken op zich, die een vleugje ingetogen luxe toevoegen aan je interieur.


Gusta voegt een moderne twist toe aan de collectie met gedurfde ontwerpen en vernieuwende vormen. Laat je ruimte stralen met de eigentijdse esthetiek van Gusta vazen, die perfect passen bij de dynamiek van een modern interieur.


Mashups by Kim nodigt je uit om de grenzen van bloemstyling te verkennen met de inspirerende vazen van Leeff en Gusta. Laat de bloemen dansen in deze prachtige kunstwerken en transformeer je huis in een plek van verfijning en schoonheid.