LUCIFERS

Welkom bij Mashups by Kim, waar we de kunst van het vuur naar een geheel nieuw niveau tillen! Vandaag steken we de boel in de fik (op de beste manier mogelijk) met niemand minder dan My Flame Lifestyle lucifers. Deze lucifers zijn niet alleen de brandstof voor je kaarsen, maar ook de vonk die je leven nodig heeft.

Bij Mashups by Kim geloven we dat elke vlam zijn eigen verhaal vertelt. En met My Flame lucifers wordt dat verhaal niet alleen ontstoken, maar ook gekruid met een flinke dosis stijl en speelsheid. Dus, laten we samen op ontdekkingsreis gaan en die vonken laten knetteren!


Op de potjes van My Flame Lifestyle lucifers prijken niet alleen de lucifers zelf, maar ook enkele geweldige quotes die je laten glimlachen terwijl je de vlam aanwakkert. "You Glow Girl" of "Light on" zijn slechts een paar voorproefjes van de inspirerende quotes die je zult vinden.

Bij My Flame is het niet zomaar een lucifer, het is een verhaalverteller, een sfeermaker, een kleine held met een missie: jouw wereld een beetje helderder maken, één vlammetje per keer.

Dus, maak je klaar om de wereld in vuur en vlam te zetten met My Flame Lifestyle lucifers, waar elke vonk een nieuw avontuur begint en elke quote een glimlach ontsteekt