BARU RECEPTEN

Barú is een Belgisch bedrijf dat op een speelse en originele manier voortbouwt op het Belgische chocolade erfgoed. Een beetje rebels en grote fans van het Belgische surrealisme.


Maak kennis met ons Barú-gamma aan de hand van zoete doe-het-zelf recepten om je eigen chocoladegekte te creëren!

Recepten

Marmeren Matcha Cake

Oproep aan alle Matcha-liefhebbers!  Dit recept is voor jou.  Het is een prachtige matcha-marmercake die gemakkelijk te maken is en perfect is voor elke gelegenheid!

Hoe maak je een Matcha Latte?

Het maken van een matcha latte kan ontmoedigend lijken. Daarom combineerden we het ontspannende kopje matcha latte met het gemak van het bereiden van al onze drinkpoeders. Voeg gewoon warme melk toe (of een alternatief)! Je zult dol zijn op onze romige draai aan het klassieke kopje matcha-thee, pinky promise.

De beste Vanille Chai koekjes

Kun je geen genoeg krijgen van onze Vanilla Chai Latte? Verwen jezelf op een andere manier met deze geweldige Vanilla Chai Cookies! Ze vinden de ideale balans tussen taai en krokant, versierd met een eenvoudig maar onweerstaanbaar laagje glazuur. Geniet van de warme kruidenzoetheid bij elke hap, waardoor ze een gemakkelijke traktatie zijn voor elke gelegenheid!